dilluns, 30 de juny del 2014

Ja tornem a ser per aquí !!!!




Hola de nou a tothom !!!

Doncs sí, ja som per aquí amb moltes ganes de tornar a compartir els nostres moments amb vosaltres.

Primer de tot donar-vos les gràcies per totes les vostres paraules de suport, comprensió, ànims .... Us asseguro que m'han servit de molt i m'han donat força per avançar.
També dir-vos que tot ha anat molt i molt bé , estic contenta i satisfeta d'aquestes darreres setmanes . He pogut endinsar-me en tot allò que no em feia sentir bé , no ha estat fàcil ni agradable, enfrontar-se als propis " monstres" fa mal , però ajuda a guarir aquelles ferides que tant necessitem guarir per avançar i  intentar ser millors persones . Encara em queda molt camí per fer , però se que he donat grans passes endavant, tot repensant la meva manera de sentir, d'actuar, les meves relacions personals, les meves expectatives ... En una propera entrada m'agradaria compartir una mica aquest procés , perquè segur que teniu moltes coses a dir des de la vostra pròpia experiència. .


De moment ja començo a preparar noves entrades. No hem deixat de fer coses , relaxadament, gaudint-les al màxim, deixant-nos inspirar per elles i pels moments viscuts ...

Us en faig un minúscul avanç :

















Fins i tot  tinc entrades per penjar de coses que vam fer fa dos anys !!! No pot ser ... a veure si m'hi poso al dia, però és que hi ha tantes coses que  m' agradaria compartir ... per no dir res de l'actual situació política: eleccions europees i nous partits d'esquerres ( gràcies, gràcies per fer-nos retornar l'esperança!!)  , monarquia / república ... uf, que se m'acumulen jejje.

Ara, el més important però és que estic gaudint al màxim d'aquesta personeta tan extraordinària que és el David , que és el regal més gran que mai podré tenir. 

Bé doncs , de nou moltes gràcies i ben aviat ens llegim !!!!


Abraçades !!!



14 comentaris:

  1. Holaaaaaa! que be que torneu a ser per aquí, me'n alegro moltíssim !!!
    El tastet que ens has deixat te molt bona pinta, ja tinc ganes de veure tot el que heu anat fent.
    Enhorabona pel retorn i felicitats per les fites que segur que has aconseguit.
    Tonets
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Anna !! la veritat és que tinc moltes ganes de continuar compartint el que vivim i fem . Poquet a poquet hi aniré fent .
      Una abraçada molt gran !!

      Elimina
  2. Que bé que ja tornis a ser per aqui!!!!!!
    Quines ganes de veure tot el que tens per a dir!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies !! jo tinc moltes ganes d'explicar-ho, jeje!!! és l'època en que més estem gaudint de tot el que fem i això fa agafar ganes de dedicar-hi temps a comaprtir-ho.
      Petonets!!!

      Elimina
  3. Benvinguda de nou! Quantes coses per explicar, uau!! Ens llegim!
    Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que ens llegim !!!! no em perdria per res del món tot el que ens estàs explicant !!! ànims amb el gran evento!!!

      Una abraçada!!

      Elimina
  4. Me n'alegro moltíssim que aquest procés hagi estat satisfactori !! I tot i que no ens has anat "inspirant", no has parat de fer activitats i coses !!!

    Així que, endavant ! Ara i sempre !

    Benvinguda de nou al món dels blocaires :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, com ja li he dit a l'Anna, tenia moltes ganes de tornar!!!

      Elimina
  5. Quina alegria quan ho he vist! Bé, estic segura que "l'habitació" ja està molt més endreçada i que tot mica en mica troba el seu lloc... i amb ell, la seva funció. I així és molt millor.
    Una abraçada de les grosses!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant !! has dit les paraules exactes " de mica en mica tot troba el seu lloc i la seva funció . És la vegada que més me'n adono d'aquest fet i estic molt contenta . Ara a gaudir-ne i a gaudir-vos de nou !!

      Abraçadessssssssssssssss

      Elimina
  6. ¡Cuanto me alegro de tenerte de nuevo por estos lares! Pues nada, a tu ritmo ya nos irás contando todas esas cositas que habéis hecho... El repensarse es a veces necesario y estimulante, feliz de que vayas encontrando una lucecita... ji!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  7. No se ha publicado mi comentario... Pues te decía que me alegro infinito de tenerte de nuevo por estos lares... que repensarse es necesario y muy estimulante, así que seguro que esa lucecita que puedes vislumbrar te depara buenos momentos... y que estoy deseando que nos cuentes todas estas actividades tan chulis de las fotos... ji!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. preciosaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! tenia muchas ganas de volver, la verdad es que igual que necesité un "break" ahora estaba deseando compartir y volver a saber de vosotras!! Com esa lucecita que tu dices !
      Un besote!!

      Elimina
  8. Ei, m'alegra moltíssim que torneu per aquí. Us hem trobat a faltar!

    ResponElimina