dijous, 3 de juliol del 2014

Madrid I: Safari Park



Fa una setmana vam anar a Madrid , a participar en una manifestació en contra de les polítiques restrictives del govern cap a les energies renovables i la gran estafa de la que hem estat víctimes.  Un altre dia us ho expliquem amb més detall.

Com que el dimarts  24 de juny era festa vam decidir agafar el pont i fer uns quants dies de vacances, tot aprofitant per estar amb la tieta del Ramon , que es monja , i amb la seva comunitat. Val a dir que són un grup encantador , poquetes , que ens van cuidar com a floretes , que tots n' estàvem més que encantats. La darrera vegada que hi vam anar el David tenia 5 mesos i tan llavors com ara n'anaven totes boges amb ell . I ell que no volia anar a cap altre lloc ni a dormir ni a dinar que no fos a la casa de les " padrines " que és com a Lleida anomenem als avis i àvies . Val a dir que casa seva és enooooooooooooorme, no és ni més ni menys que una escola de 1.500 alumnes , la Sagrada Família d'Urgell, a Vallecas. 

Vam estar 4 dies , poc a poc us explico el que vam fer , ja que ho trobem molt interessant de cara als petits i també, per suposat, als més grans. 

Una de les germanes de la comunitat, la Vero, que és una metgessa jove ens va parlar del safari Park, tot i que ella no hi havia anat encara. Ens va fer molt bona pinta i cap allà que hi vam anar.

On és ? a uns 60 kms de Madrid, a Aldea del Fresno.  
Val la pena anar-hi? sí, sí i sí.

Podeu trobar tota l' informació aquí:  http://www.safarimadrid.com/ i aquí que és el que es pot fer en un dia. està tot molt ben explicat. 


Africa queda muy lejos, pero a tan solo 50Km. de Madrid, Safari Madrid le ofrece la posibilidad de
observar animales salvajes en libertad, desde su vehículo. Verán muy de cerca anuestros animales, 
muchos de los cuales se encuentran conviviendo con especies afines a su ecosistema.
Estos animales habitan y se relacionan de la misma forma en que lo harían estando en su hábitat natural, prueba de ello es el alto índice de reproducción y la calidad de vida de la que disfrutan en nuestras instalaciones.



Comencem doncs ? us afegiu a la visita en cotxe de la secció d' animals en semi- llibertat? Es tracta d'un recorregut de 5 sub seccions . Cal seguir les instruccions de seguretat , ok? així que no baixeu del cotxe no obriu la finestra més que pocs centímetres per evitar riscos. 

Una petita mostra de com s'ho va passar el David, no parava de riure,
va al·lucinar amb tots els animals que se'ns apropaven per menjar.

Es pot donar de menjar als herbívors, tret de les zebres i les mones , que mosseguen. Podeu portar pastanagues, allà en venen però són cares i en trossos petits. Si aneu a primera hora se us atansaran, ja que deuen tenir gana. Vam tornar a passar a la tarda i no ens feien ni cas, ja en  devien estar tips, jejej.

Cérvols, antílops, òrix, zebres , daines, muflons ... Ens fixem en les diferents banyes, ulls, boques ...
Ens van babejar tots els vidres !!!




Dromedaris , bisons, estrussos . óssos negres 




Tigres, lleons ... Compte: en aquesta secció no es poden baixar les finestres ni un mil·límetre !! Està tot molt ben indicat, sobretot les normes de seguretat. Feu-ne cas, que després passen coses que no haurien de passar....



Hipopòtams i rinoceronts blancs ... Vam passar unes tres vegades davant els hipos en tot el dia. No els vam veure més que el que ensenyen a la foto. Que bé que deuen estar dins l'aigua!!!




Girafes i elefants asiàtics  ... com ho sabem ? ens fixem en les seves orelles!!!




Ara sí, baixem del cotxe ( hi ha molt de lloc per aparcar dins el recinte)  i anem cap a la secció del mini zoo. 
Jaguars, tigres , pumes , llops ....




El millor de tot !!!! : veieu on està el cadell de lleó ????? De migdiada amb els gossets !!! Oooooooooooooohhhh, no em digueu que no és una imatge preciosa !!! I efímera, que d' aquí uns mesos el lleó s'hi donaria un banquet!! 





Ara, al racó de les aus, com que hem vist Rio  i Rio2 ( us les recomanem!!) reconeixem les cacatues, els guacamais...



i molts més que ens miren des de les seves gàbies ...




Tot seguit al racó dels mansos : quin munt de cabretes !!! les podem tocar, donar-los-hi de menjar ....






Ara toca anar d'exhibicions, primer les de les aus rapaces : genial l'explicació sobre els grans ocells com l'àliga majestuosa  i el voltor ple de força , i dels més petits com l'impressionant falcó.. 




Aquí podeu trobar un parell de vídeos ( no són nostres) , per a que us en feu una idea.  No és la primera vegada que anem a una demostració d'aquestes , i no ens ha defraudat gens.





Tot seguit ,al reptiliari,  ens expliquen coses sobre les serps: classes, característiques, procedència , 



Són tant atraients, oi? gairebé hipnòtiques , és com si no poguéssim deixar de mirar-les i admirar-les ... recordem a Kaa, del Llibre de la Selva ....





Continuem la nostra visita a la Gruta dels cocodrils ...




I a l'insectari .... aquestes aranyes no tenen res a veure amb els que ens trobem per casa !!!! Sort que en tenim !!! jeje





També hi podeu trobar una zona d'oci, amb piscina, una rascaculs gegant, zona de kàrting .... Només hem fet servir el rascaculs ... guauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Si el David no ha pujat i baixat 30 vegades no ho ha fet cap!!! Primer acompanyat, després tot sol, que el papa estava esgotat de tantes escales, jejej.



veiem, escoltem, admirem, aprenem ... som privilegiats!


Aquesta visita ens ha inspirat per conèixer millor els animals i aprofundir-ne tot fent us de l'aprenentatge significatiu . Ja us explicarem com !

Un dia esgotador, però que ha valgut la pena . Si us agraden els animals i aterreu per Madrid no dubteu en atansar-vos- hi!!

Petonets !!!!


8 comentaris:

  1. Ostres, quina passada!!!! M'ho apunto a la llista de lloc a visitar!

    ResponElimina
  2. Pues si, el Safari Park es un clásico al que me llevaron mis padres con 7 años... ji! Es muy interesante ir, y a mi nunca se me olvidará que me quedé muy impresionada con el tamaño de los animales, sobre todo de los tigres... eran tan grandes como nuestro coche o eso me pareció cuando era una niña... Estoy deseando ir con Akane.

    Besotes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Akane disfrutará un montón, es que si nos impresiona a los adultos, para los niños es mágico !!!
      Ya nos contarás !
      Abrazos guapísima!!!

      Elimina
  3. Està molt bé l'experiència, i coneixent-vos, segur que hi aprofundiu moltíssim! Si anem per aquella zona serà visita obligada. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí i tant, aneu-hi !! segur que us inspira moltes activitats!!!

      abraçades

      Elimina
  4. Com et pots imaginar, a mi aquesta mena d'experiències em flipen... A mi, a Mr. X i per descomptat al Peque de la família!! XD
    Petons!

    ResponElimina
  5. Nosotros nunca lo hemos visitado por prejuicios mios, incluso hemos rechazado ir con amigos que habían organizado excursión grupal, por que creo que saldría de allí deprimida, pero ahora que veo la cara de disfrute de David, me replanteo mis "cocos" con estas historias... Sé que los mios disfrutarían casi tanto como tu peque, solo me queda a mi superar la barrera : / Adoro a todo bicho viviente, pero no me gusta nada verles encerrados y con estas cosas no sé muy bien qué hacer. Gracias por compartir vuestra experiencia.
    Un besazo

    ResponElimina