dissabte, 12 de setembre del 2015

2015, un estiu ple d'experiències



Ai, se'ns acaba l'estiu ....jo firmo ara mateix per a que torni a començar. Vosaltres no ?

No sabia ben bé com començar aquesta entrada ni per on fer-ho, però un cop vist el bloc de Mo, ha estat totalment inspirador ( vaja, que em copio la idea tal qual, ja li he dit ;-) ) us en faig cinc cèntims a l'espera d'anar acabant les entrades que estic preparant.
Mo, va per tu !!


Muntar a cavall, participar en un obra de teatre, aprendre a anar amb patins, anar per primer cop una setmana de colònies amb l'esplai i un altra amb famílies amigues, (tot participant de dues guerres guarres de lo més genials !!!), veure pintures prehistòriques de fa 13.000 anys a la llum de les llanternes , seure dins la càpsula de descens Soyuz ( sí, sí la de veritat), admirar el cel d'estels fugaços i aprendre unes quantes constel·lacions, anar tot sol en canoa, descobrir i admirar una cova amb més de 30 mts de profunditat,  visitar de nou als animals que tant ens agraden, pringar-nos de xocolata, aprendre a saludar en francès i portuguès ( si més no intentar-ho) , fer "ceviche",  anar en avió (després de patir un col·lapse per portar un carnet caducat i que ens diguessin que no podíem embarcar a dues hores d'enlairar-se)  , descobrir una illa meravellosa, fer moltes excursions, banyar-nos en aigua calenta sorgida de les profunditats de la terra, deixar-nos impregnar d'una natura absolutament impressionant , desbordant, increïble, gaudir d'amics i amigues, de les padrines de Madrid .... i, sobretot, passar junts moltes estones en família!






Un estiu ple de diferents experiències de les que hem après molt , de manera divertida , propera, real. El David no ha parat, s'ho ha passat d'allò més bé i encara li queden energies i té  ganes de començar l'escola ( 1er ja, com passa el temps....) .

Tornem amb ganes compartir i de participar en el món "blogueril" de nou .

I què tal vosaltres, com han anat les vacances?



Una abraçada !






8 comentaris:

  1. Quin estiu tant genial que heu passat!!!! Segur que en David estava encantadissim amb cadascuna de les diferents activitats realitzades.
    Aquest recull que heu fet m 'ha agradat moltíssim.
    Molts petonets i molt bon inici de curs !!!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies guapa, se'm fa costa amunt l'inici de curs ... però un cop passats els primers dies ja estarem de nou en marxa.
    Estem tots tres molt contents de com ha anat l'estiu ... hem gaudit i aprés molt.
    Abraçades !!

    ResponElimina
  3. Eiiiii! M'encanta! Que t'hagi agradat la meva idea i que hagueu gaduit tant de l'estiu!!!
    Peazo fotos xules! :D
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Síiiiiii, tot una inspiració, jejje. Ja aniré explicant , encara que no tinc anècdotes tan divertides com les teves!
      Muacs!!

      Elimina
  4. Pel que sembla heu passat un estiu genial! Nosaltres tampoc hem parat, i saps què? també hem estat a la càpsula de descens Soyuz! M'encanta el positivisme que desprèn la teva entrada... Ara, a adaptar-nos al nou horari. Molts petons i fins aviat. Ens "llegim"!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què dius ara??????? també hi vau anar a la Cité de l'Espace? nosaltres vam anar el 28 de juliol, i vosaltres?
      Ens va agradar molt, el David va al·lucinar amb tot, que ell és un entusiasta de les coses d'astronomia.
      Pos sí l'adaptació costarà, més a mi que al peque , que té energies inesgotables.
      petonets

      Elimina
  5. Un verano genial!!! Es alucinante la de cosas que se pueden hacer en el verano y lo que lo disfrutamos todos. Es un regalo.
    A mi también me resultó de lo más inspiradora la entrada de Mo, así que hice una lámina con nuestras vacaciones... ji!

    Besotes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mo nos inspira a todas, jejje.
      Pues sí ha sido un regalo de experiencias nuevas, de contacto con la naturaleza, de retorno a las cosas importantes y sencillas ( que poco urbanita que soy ...) . Ahora toca aprovechar todo lo recibido , recordarlo y que no se nos olvide.

      Besos guapa!

      Elimina