dimecres, 18 de juliol del 2012

Un pas més: comença el busseig



L'altre dia arriben el pare i el David de la piscina i el Ramon em diu: "El David ha " bussejat" a la piscina petita"  , la meva resposta   immediata va ser "Au va! (¡Anda ya ! ).. si?" . " Sí, sí , a l'estil cocodril ". Es a dir caminant amb les mans i el cap sota l'aigua. 

Suposo que ho va veure en els altres nens i nenes a la piscina i va pensar "Això pinta bé " i ho va voler provar, de nou al seu aire, sense que nosaltres intervinguéssim per a res , marcant ell el ritme del que vol i no vol fer. A nosaltres ni se'ns havia passat pel cap això del busseig i ara ja el tenim fent les seves pròpies proves, així que , novament ens en adonem que la millor manera de que els infants aprenguin i experimentin  de manera gratificant (  i més en aquesta edat ) , és quan ells volen i com ells volen, arribant a sorprendre'ns en alguns moments.

Aquí teniu les primeres fotos del nostre " cocodrilet " :



I aquí les que hem fet aquests dies, que els hem passat a la Costa Brava . Hem experimentat diferents coses que podem fer sota l'aigua; ens mirem, ens saludem, ens xoquem la mà ... L'aigua  li arribava tot just a la barbeta, així que podia moure's  fent peu, però amb més aigua del que normalment té a la piscina petita del barri. No podia  caminar amb  les mans , ja que no arribava a terra, i tot i així s'ha sentit segur .

No es desplaça massa distància , per això caldrà que aguanti més la respiració més estona, però ja tocarà aprendre-ho en el seu moment . Ara només cal gaudir, gaudir i gaudir !!!

Les fotos es veuen així perquè les he fet en " continuum"... com és que no ho he gravat en vídeo ? jo també m'ho pregunto ...si és que...


No es veu massa bé, però aquí s' estant xocant la mà sota l'aigua


Aquí es saluden....


i aquí la intenció era fer-se un petó....

Què bé m'ho passo !!! boing, boing boing  !!


Llàstima que no tinguem més piscines amb aquesta fondària, de manera que faci peu però amb més aigua que els  0.40 cms que és el més habitual. Aquesta feia 0.80 cms i ens ha anat genial !! 

Doncs això, continuem descobrint i experimentant , aprofitant els recursos que ens ofereix l'estiu , d'alguna cosa ens ha de servir la calor ( per cert, que a la nostra ciutat avui ja hem arribat als 37º i pujant ! si un dia deixem d'escriure al bloc no és que haguem marxat de vacances, és que ens hem fos com una espelma.... ).

Així doncs, la resta de l'estiu, com a activitat fixa: més piscina , que ens ho passem d' allò més bé!! 





4 comentaris:

  1. ¡Es un gran avance! Y lo mejor es que lo ha hecho él solo, en su momento! Las posibilidades del mundo acuático a partir de que bucean es inmenso, ya lo verás!! A disfrutar del verano!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que bien que nos digas eso!! espero que quiera continuar, que cuando se cansa de algo, no hay quien lo motive de nuevo... jejej. La verdad es que nos lo pasamos todos en grande.

      besitos y gracias !

      Elimina
  2. Qué alegría da sólo verle disfrutar así. Él solo y a su ritmo.
    Y además veo que no lleva flotadores ni nada, y parece que se siente muy seguro.
    ¡A seguir con esta afición!
    Besos

    ResponElimina
  3. Quina passa més gran que ha fet. Molt bé, David!

    ResponElimina