dijous, 23 d’agost del 2012

Moltes felicitats !!



Doncs sí, avui el pare fa anys !!!

46 anys de viure conreant dia rera dia la tendresa i l'esperança malgrat les múltiples dificultats. Cercant en tot moment la part positiva de les coses, tenint com a meta l'estimar més i millor als qui l'envoltem. .

El pare és una persona plena de bondat, un lluitador nat que sempre vol tirar endavant donant-ho tot, una persona sensible, intel·ligent , compromesa en intentar deixar aquest món una mica millor del que l'hem trobat, tal i com va aprendre en els seus estimats anys d'escoltisme. Una persona austera per opció i vocació,  defensor nat del consum responsable i ecològic, respectuós amb l'ambient i del decreixement com a l'única opció viable per a ser més feliços.

Una persona que s'estima profundament la seva terra, el seu país , però amb un gran respecte i sentiment de curiositat i d'apropament cap a la resta d'indrets i de persones, amb especial atenció per a aquelles que pateixen i a les que sempre voldria acompanyar.

Un home que ha trobat tot el sentit d'aquesta paraula en ser pare, sentint  la força del potent vincle de la paternitat, amb les seves limitacions, però sobretot descobrint com l'amor es rep multiplicat dels infants ...

Un home que cada dia ens repeteix vàries vegades com ens estima, que quan arriba de treballar entra amb els braços oberts  carregats d'abraçades i petons per repartir. Que sempre té plans per passar totes les estones possibles junts, fent coses que ens agradin i de les que poder aprendre i gaudir en la natura, amb els animals, amb bons amics, de manera senzilla però profunda.

Poc a poc continuem en aquest camí que hem triat sent pares , amb les nostres pors, alegries, dificultats, dubtes, errors, encerts, sorpreses, somnis, projectes .... Gràcies per fer el camí plegats papa!!

T'estimem molt !!!


Moltes felicitats !!!!!













Gràcies per tots els moments bonics viscuts fins ara !


9 comentaris:

  1. Felicidades al padre!
    Preciosa recopilación de fotos!

    ResponElimina
  2. MUCHÍSIMAS FELICIDADES y que paseis un gran día. Las fotos son preciosas, no sabría decirte cual es la más tierna, así que todas, todas, todas. Besicos!

    ResponElimina
  3. Muchas Felicidades para ese Papi. Espero que pasáis un día estupendo.
    Y me encanta la recopilación de fotos. Expresa muy bien el amor de padre :-D
    Un besoteeee

    ResponElimina
  4. Felicidades al Papa!!
    Os deseos que lo disfruteis mucho.
    Besitos.

    ResponElimina
  5. Qué palabras tan bonitas.
    Os felicito a vosotros por tener al lado a una persona tan especial.
    Besos

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots i totes pels vostres comentaris i felicitacions. La veritat és que la Camí exagera. Tots els pares estimem molt als nostres fills i això es nota també en les fotos.

    Petons i abraçades per a tothom!

    Ramon (el pare)

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats al super papi i a tu també per aquest "super regal" que li has preparat.
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  8. Muchísimas felicidades a ese papi tan especial, el recopilatorio de fotos lo dice todo. Feliz fin de semana.

    ResponElimina