dissabte, 1 de desembre del 2012

Ja sortim a fora !!



En els darrers dies , hi han hagut petits moments en  que ha sortit una mica el sol en aquesta ciutat plena de boires i ennuvolada d'hivern. A més a  més els virus s'estan avorrint en aquesta casa i sembla que decideixen marxar, les moreres del jardí comunitari es despullen de les seves fulles i cobreixen el terra de groc ... 

Com resistir-se a la temptació ?

Poqueta estona que ja fa fred de neu , però..... " allá que vamos !!"














En pijama i amb poqueta energia però... que bé ens ho hem passat!!

Esperem que tot torni a la normalitat ben aviat!


PD: en l'anterior entrada parlava del recapte d'aliments en el que es volia aconseguir la fita de les 1.400 tones . Llindar superat !!! S'han aconseguit 1.700 tones fins el moment només a Catalunya, i encara es poden fer donacions on line ( durant tot l'any!). El David i el papa han anat expressament a fer la donació al súper que tenim a la vora de casa, el David ha tornat explicant, a la seva manera i amb la seva limitació de vocabulari i gramàtica, que han ajudat a nens que no tenen menjar , ni es poden fer un banyet calent cada dia, que estan tristos i així es posaran més contents. M'he emocionat sentint-lo , encara se m'humitegen ara els ulls, quina tendresa tenen els infants!

1.700 tones en dos dies, gairebé 1000 tones més que l'any passat :  Tot i la crisi la gent som sensibles al patiment dels altres, quina meravella pot arribar a ser la persona humana. Donem-nos l'enhorabona tots plegats , però això sí ...

... ara a continuar lluitant !! Un altre món és possible, començant per  avui i aquí , allà on cadascú hi sigui. 


Bon diumenge a tothom!
Una abraçada.




3 comentaris:

  1. Me n'alegro que en David estigui millor i que ja pogueu sortir una miqueta al carrer !!!
    Espero que ben aviat estigui del tot recuperat !!!
    Nosaltres ahir també vam aportar el nostre granet de sorra al banc d'aliments però com molt bé dius cal continuar lluitant !!!
    Molts petonets i que passeu molt bona setmana !!!

    ResponElimina
  2. Qué bé que estigui millor i qué divertit que és jugar amb les fulles caigudes.

    ResponElimina
  3. Pues estar malito le ha sentado genial, porque está guapísimo. Qué bonitas las fotos con las hojas, son preciosas!! y esos pantalones de pijama de cuadros también me gustan, jejeje!

    ResponElimina