dimarts, 12 de juny de 2012

Gelat de plàtan, taronja i mel

Fa unes setmanes vam comprar la geladera del Lidl. No vam dir res, per si un cas no anava bé, que les coses barates (20€) ja se sap.

Però la veritat és que va la mar de bé.Té un funcionament molt senzill i molt segur, no té cap peça que pugui fer mal.

Ja hem fet diversos gelats naturals : de llimó, de taronja, de maduixes .... sense colorants ni conservants, sans i boníssims. El que voliem era fer-ne de fruita natural .

Fem força per expremer la taronja
L'altre dia vam fer un de taronja, plàtan i mel. Compartim la recepta, encara que ens la vam inventar una mica ;-) .

-La pell d'una taronja ratllada
-1/2 got de suc de taronja
-3 plàtans molt madurs
-1 brick de nata líquida per cuinar (18%), és a dir sense muntar.
-1/2  got de llet i 1 iogurt grec.

Els ingredients han d'estar freds per a que es faci millor el gelat.
Es barreja tot i es posa a la geladera, així de fàcil. En 30 minuts ja tenim gelat cremós i al punt , quina passada !
Tallem els plàtans a bocinets


Ho batem amb la nata, la llet, el iogurt i la pell de la taronja.
i fem el tastet, no sigui cas ... jejej. Ho posem a la geladera.
ups ! ens hem descuidat d'afegir el suquet ! Ho deixem entre 20- 40 minuts.
Un cop fet,  el posem en bols i li afegim una culleradeta de mel de
romaní i de canyella. Boníssim !!

Estan la mar de bons !! tots els que hem fet ens han agradat i els repetirem. Què més podem demanar: gelats amb fruita fresca i iogurt !! Nyam !!

Peeeeeeeeeeero.... el David ho té molt clar: continua amb el seu ferm posicionament antifruita. I mira que ens veu menjar, per això no serà.... Potser si ho fem líquid sí ... que els iogurts per beure li agraden... Aics !! Alguna idea ?




Amb la pinta que fan !!!

Al bloc de la Inma podeu trobar més delicioses receptes de gelat !!

7 comentaris:

  1. Que rico... que rico.... que rico......
    Como le comentaba a Inma, aquí tenéis a otra que no se ha podido resistir a Lidl... jajajajaja
    Pero soy más perezosa que vosotros y aún no la he probado :-(
    Y es que con el lío de la azucar invertida, que no tengo termómetro... al final un día por otro...
    Pero veo que en esta receta no hay azucar... así que me puedo animar a estar, mientras veo lo del azucar invertido no?? :-D

    GRACIAS por compartir y espero más recetas eh??? :-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. AHHH se me olvidaba comentarte que... vaya control del cuchillo que tiene tu príncipe!!!!!!!!! GENIAL!!!!

      Elimina
    2. Hola !!

      Nosotros le ponemos azucar normal, lo del invertido ya lo leí en varias recetas, pero creo que no hace falta...

      Anímate, ya verás que es un vicio, nosotros ahora comemos helado sanote casi cada dia !!!

      Elimina
  2. QUé rico!! aquí tampoco paramos con los helados, jaja...¡viva el verano!

    ResponElimina
  3. QUE BO!!!! Explica'ns com has fet el de llimona....! quina bona pinta-!

    ResponElimina
  4. Mmmmmmmm....qué bons!! gelats cassolans!!
    Amb la caloreta que fa per aquí avui, em sembla que ja sé que em menjaré després, jiji

    ResponElimina