dissabte, 16 de juny del 2012

Tenim bici sense pedals !

Ja feia un parell de mesos que anàvem mirant una bici pel David... amb pedals ? sense ? un tricicle ?.
Uf, els preus ens tiraven enrere !! com poden ser tan cares ?

L'altre dia però , Rebeca, del bloc " Diario de mamá" ens explicava la seva experiència amb la bici sense pedals del seu fill " piratilla" i que la de la marca Chicco sortia molt bé de preu.

Primer de tot.
a muntar-la !!
 L'Inma  ens feia una reflexió, com a bona professional de l'esport, de les avantatges de la bici sense pedals. Us el recomano.

Una tarda ens va caure a les mans el fulletó de l'Abacus amb la bici en qüestió per 29€. Ui !! Gairebé una tercera part de les que havíem vist ! Vinga doncs, provem-ho a veure què tal ? Sí !!






Per si un cas... no m'assec ....


La primera tarda no li va fer massa cas la veritat ... va estar pocs minuts amb ella, i ni tan sols s'hi asseia ...Anava provant i " como que no "... 









Però la tarda següent ha estat tot un èxit !! Agafa unes velocitats !! i ben content !

Sembla que ho hem encertat !!






Després una estoneta de parc....
Els dos homes que cada dia em fan somriure i
sentir-me feliç per tenir-los al meu costat




























Gràcies Rebeca i Inma per compartir les vostres experiències ! gràcies a això ens hem animat i de moment ens sembla que en gaudirem força !!!





D'excursió amb la bici  als aiguamolls !!









Una confessió, no li digueu a ningú ... estic buscant un del meu tamany, que jo encara no se anar en bici... jejeje . Shiiiiiiit, secreto, secreto .....

10 comentaris:

  1. Qué bien que le haya gustado, cuántas horas de disfrutar sobre ruedas le esperan!!! Besicos de fin de semana.

    ResponElimina
  2. Pues me parece que sería una buena alternativa para nosotros.
    Mi peque tiene un triciclo y se mueve con él como si fuera una bici sin pedales porque intenta pedalear y no le sale, entonces se da pronto por vencido y no lo intenta más. Pero con esta se practica el equilibrio y eso es lo bueno.

    ResponElimina
  3. q ilusion me ha hecho ver las fotos!!!! me alegro de haber servido de ayuda se le ve muy contento. encima no pesa nada y te la puedes llevar detras a todas partes. un besito guapa!!!!

    ResponElimina
  4. Una gran elecció! El meu petit va començar amb una bicicleta sense pedals i li va anar genial! Ara amb 4 anyets ha après a anar en bicibleta directament sense rodetes. Ho va aprendre tan ràpidament que no m'ho acabava de creure.
    Un petonàs al nou ciclista!

    ResponElimina
  5. q ilusion me ha hecho ver las fotos!!!!me encanta ver que he sido de ayuda y ver la cara de felicidad del peque! y lo mejor es q es muy ligera y la puedes llevar detras a donde quieras. q la disfruteis mucho. un besito guapa!!!

    ResponElimina
  6. Quina bona oportunitat! Noltros en vam reciclar una amb pedals que ens havien regalt, però la menuda encara no li ha agafat el gust. Supòs que és massa petita.Quina edat té en David? Se'l veu fet un expert.
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mi peque tiene dos años y medio y la gasta un monton, pero en la caja creo que la recomendaban a partir de tres, dependiendo como siempre del desarrollo del peque yo creo que en algún momento entre los dos años y los cuatro le cogen en gusto...

      Elimina
  7. Precisament el cap de setmana passat li van passar una al peque... i està encantat amb ella, tot i que he de sortir del poble per tal que la pugui utilitzar... és que els carrers d'aquí tenen uns pendents...

    ResponElimina
  8. Camino, ya verás como la vais a disfrutar muchísimo!! Y cogen velocidad, verdad? Me encanta verlos así, las fotografías que has puesto son super chulas! Un besico.

    ResponElimina
  9. Hola guapas !!

    Pues sí, la verdad es que nos encanta. El otro dia le pasaron un triciclo y no le gustó demasiado, todavia no ha pillado lo de los pedales, parece que le da pereza, jejeej.
    Pero lo de esta bici es muy chulo !!
    Me ha gustado sobretodo la calidad dle moviminto del cuerpo del peque, no se como explicarlo. Vamos, que con el triciclo o la moto es más rígido y con la bici bascula más ....

    En fin que un gran hallago !!

    Linibau : el David al finals de març va fer 3 anys

    ResponElimina