dimecres, 25 d’abril del 2012

Barquetes farcides de patata, verdura i tonyina

Fa un temps que el David no vol menjar verdura ni enciam perquè diu que això s'ho mengen els caragols, cosa que és certa, però que, evidentment no és excloent. La qüestió és que es nega a menjar qualsevol cosa que sigui de color verd " No, mama, no,  la planta no, mengen els caragols... o els conills ...o... però el David no" . Au! que us sembla el raonament ?

Així doncs, imaginació al poder !
Avui per sopar hem preparat unes patates farcides de mongeta tendra , tonyina i una mica de maionesa. El resultat el podeu veure  a la foto.
Crec que gairebé només  ens ha faltat llepar el plat.
Doncs una altra recepta amb verdureta i boníssima !!!
He agafat unes quantes patates petites, un bon grapat de mongeta tendra i ho he posat tot a la vaporera. Quan ha estat cuit , ho he deixat refredar.

Un cop fredes, he buidat les patates de manera que quedessin com una barqueta . He tallat a trossets molt petits la mongeta, ho he barrejat amb tonyina ( en oli) , la patata que he buidat, una mica de sal, i una mica de maionesa.
Per fer-ho més bonic a sobre hi he posat una mica més de tonyina, una gota de maionesa i una oliva, que els estímuls visuals també són importants, no creieu?

Nyam, nyam... bon profit !!

Pos eso... les plantes que se les mengin els caragols que nosaltres ....
verduretes creatives i fàcils de fer !!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada