dimarts, 17 d’abril del 2012

Plantes aromàtiques

Tenim la sort de que el padrí té un hort gran en el que podem plantar de tot: carabassons, albergínies, mongetes, tomates, alls, cebes, enciams, ... A més a més podem anar-hi sempre que vulguem. Així que els caps de setmana, al Poal, ja tenim feina!! Ben aviat podrem començar a gaudir de nou dels fruits de la terra !



 De moment, hem plantat en unes jardineres al pati i a l'hort  plantes aromàtiques , que són un plaer pels sentits !! espígol, romaní, timó, camamilla, poliol, julivert, orenga ....mmmmmm
Hem treballat molt tot i el vent que bufava !!!



Si voleu informació sobre plantes medicinals i d'altres , a nosaltres ens agrada molt aquesta web : http://www.botanical-online.com/

Plantem llavors d'alfàbrega amb el padrí

A l'hort de padrí també hi hem plantat poliol, camamilla, timó,orenga, espígol ... confiem que s'hi faran molt grans i que en podren gaudir ben aviat en infusions , en la cuina, fent oli de massatges ... Quantes coses amb les que ens podrem beneficiar !!

Cal preparar la terra, plantar-les ... i com que tenen arrels per beure les hem de regar amb aigueta. Tot i que podem tenir algun petit incident !!! Pataxof !!

Quin vent que bufa ! però tot i així ens ho passem d'allò més bé!

1 comentari: