En tenia de l'altre dia , m'ha vingut una inspiració i he buscat per internet la recepta.
Val a dir que , per variar i seguint el meu estil , l'he canviat tot el que he volgut, no perquè no m'agradi el que hi ha , sino perquè vaig trobant coses per la nevera que van quedant i que penso que puc afegir, com ara una mica de formatge de cabra que volia ser rescatat .
Hi he posat: guisat de llenties escorregudes , pa ratllat, un ou, escalivada feta amb llenya pel padrí .
Tot triturat.
Quan té la textura suficient per a que no se'ns enganxi a les mans fem hamburgueses, les passem una mica per farina i després per ou. Les fregim en poquet oli
( d'oliva, és clar)
( d'oliva, és clar)
Un cop fetes, les deixem uns minuts a sobre de paper de cuina .
Salsa : simplement he passat pel túrmix l'escalivada que quedava.
L'he posat en el plat com un llit i a sobre l'hamburguesa.
Presentació final : Una mica de formatge de cabra amb un polsim de julivert.
Un cop de microones i llestos !!
Ha passat l'exàmen de qualitat, tant el papa com el David han dit: boníssim !!!!
I d'altra banda: molt sa. Què més puc voler ?
PD: he de dir que no mengem mai davant la tele ( de fet quasi bé no la veiem),prioritzem l'estar junts xerrant, explicant-nos com ens ha anat el dia, gaudint del menjar a taula.I la tele molesta ( i molt ). Però és que avui jugava el Barça amb el Chelsea a l'hora de sopar, i els " putxeritos" del papa han aconseguit aquest " extra" je,je.
I amb molt de gust ! Un dia és un dia, es clar que sí !
He al·lucinat!
ResponEliminaDoncs estan mega bones !! modèstia apart, però és que tots els ingredients són la mar de bons .... i sanotes !!
ResponEliminaSegur que han de ser boníssimes... i el formatge de cabra m'encanta.
ResponElimina