dijous, 26 d’abril del 2012

Boletes d'espinacs, camembert i nous, nyam !

Fa unes setmanes vam anar a colllir espinacs tota la família, papa, mama , padrí i David. Amb tantes mans vam fer bona feina, com podeu comprovar.

Un cop a casa, les vam netejar , posar a la vaporera, i en vam fer porcions per a congelar i anar-les menjant. Doncs bé, avui ha tocat recepta d'espinacs !!

La veritat és que he posat el que m'ha semblat que podia quedar bé : espinacs, nous, panses en remull ( escorregudes !), farina d'ametlla ( la tenia dels panellets, sort que estava bona encara... ) per a que li doni consistència. Ho he passat tot per la paella amb una mica d'oli d'oliva, després ho he tritutat i li he afegit crema de camembert ( d'aquestes terrines que venen als supermercats, de marca barateta).

Un cop fred, he fet boletes i les he dividit en tres grups: un l'he rebossat en ametlla , l'altre en sèsam i l'altre en farina de sèsam.

Ho he pintat amb ou batut i ho he posat una mica al forn.

La salseta que ho ha acompanyat és de formatge. Avui no l'he feta jo, l'he comprat al Bon Àrea, de marca blanca que surt molt bé de preu.


Un altra manera de menjar espinacs .... i amb força èxit, que bé !!

2 comentaris: