divendres, 25 de maig del 2012

Tarda de parc i de döner kebabs

Heu tastat mai els kebabs ? Què són ? :
Segurament n'heu vist per tot arreu establiments que n'ofereixen. Els típics de Turquia se'n fan amb un torn giratori on la carn , de pollastre, vedella o corder va girant sobre sí mateixa a la vora d'una font de calor, en general de gas . Es cou amb el seu propi greix per la qual cosa és ben sana. Es talla verticalement ben fineta i s'acompanya d' enciam, tomate, arròs, ceba, pastanaga...en fi de tot tipus de verdures, que pots triar, habitualment crues i amb salses que estan boníssimes ! També en fan de falafel ( mmmm).


Es poden menjar de diferents maneres, la nostra preferida és aquesta :

Fa temps vam descobrir un parell d'establiments que els fan molt bons i molt bé de preu. Sempre estan plens de gent, s'ha de fer cua molta estona a menys que vagis a primera hora ( com nosaltres fem !) i tenen molt bona fama. Així que de tant en tant anem a comprar-ne i ens ho mengem a casa. Al David li encanten, no, mentida, als tres ens encanten ! I s'ho menja tot, enciam, pastanaga ... cosa que li li posem per separat no hi ha manera. Un punt més  pels kebabs doncs !! jeje.

Nyam, nyam... un  mixt picant per al pare
i un de pollastre per la mare i el David
Ahir però, com que feia tant bo, van decidir anar a sopar al parc, no és el del nostre barri, que té un parc privilegiat, ple de verd, però aquest té més jocs per a la canalla.











Ho compartim ...?













Una bona  estona de joc a l'espai dels nens grans !! guauuuuuuu












I una estona de mimitos ....













Vaja, que la mar de bé, una estona en família, senzilla, com ens agrada, i plena de moments macos .. i amb un menjar boníssim. Us els recomanem !!

I vosaltres, teniu algun menjar per recomanar -nos-en ?

1 comentari:

  1. Camino, qué fotografías tan bonitas, cómo reflejan vuestra vida y vuestro cariño hacia David, me han encantado.
    Cuando vivíamos en Zaragoza, teníamos un kebac en frente de casa que los hacían super ricos... ¡a Josemi le encantan! Y a mí puntualmente también me gustan, aunque nunca me lo puedo acabar, jeje!
    Buen fin de semana!

    ResponElimina