dijous, 17 de juliol del 2014

Pedres i art



Fa uns dies hem estat a la Costa Blanca, que no coneixíem  i ens ha encantat. Bé, una part ja que és terra de gran contrast , on conviuen cales verges i platges  abarrotades de gent que només cerquen sol , "juerga" i alcohol.
On hem anat nosaltres ? evidentment a les primeres : cales petites, precioses, algunes minúscules, d'aigües transparents, on hem gaudit d' una estona gairebé sols. Hem buscat aquelles que no tenen sorra, que no ens agrada gaire, amb pedres de tots tamanys: grava , còdols, roques ....










No sabíem que hi havia zones que ens poguessin arribar a agradar tant .....





Hem vingut carregats de records .... sense passar per cap botiga de souvenirs !

Hem recollit pedres i més pedres de les diferents cales on hem estat ....





Com podeu veure les pedres són totes diferents, cada grup ens parla d'un tipus de cala, ens explica la seva història, els seus colors, la seva forma, textura ... m' encantaria saber llegir el seu llenguatge !!.... Algú de vosaltres el sap ? 

Ocres, blancs, liles, negres i grisos, ovalades, rodones , amb vetes, sense ..... que ens diuen ? d' on han vingut? perquè ?





Unes quantes ja estan guarnint el nostre bany ... Nosaltres només les hem portat, el veritable artista és el mar.




Aquestes ja estan essent motiu de transformació , en que les podem convertir ? com es transformaran em jocs, art, creativitat? Són tan maques, tan inspiradores ....




Ja tenim moltes idees, algunes d' elles ja les estem duent a terme.


Com a avançament us deixo unes quantes propostes que hem trobat a la xarxa  i que també podeu trobar al nostre taules de pinterest , junt amb d'altres.

Cliqueu a les fotos per trobar la referència .....


Pedres conta-contes : escrivim una història? Particularment aquesta proposta m'encanta !!


DIY Story Stones. So cute!



Un dominó ?




Tres en ratlla o tic-tac-toe ?




Uns cargolets ?

http://www.pinterest.com/pin/335025659753197540/

Quadres originals ....

http://10marifet.org/yazi/tas-boyama-ile-tematik-kompozisyonlar/



Pintades en varis estils ....

http://www.pinterest.com/pin/310748443011818757/


http://www.pinterest.com/pin/517984394613769015/


Fem un poble ...


http://www.pinterest.com/pin/268738302739386243/


Amb habitants curiosos ...

http://www.pinterest.com/pin/268738302739579572/
Son genials, a que sí?




Amb ganxet (crochet ) ( aquestes ja les he fet !! o intentat si més no, jejejej)


http://elledeco.blogspot.com.es/2009/03/delicate-stones.html?m=1


http://www.pinterest.com/pin/144326363030376038/



Per fer collarets ....





Quin munt de propostes !!!!!

I no ens podem deixar una que ens encanta el doble que les altres !!! Es tracta de la proposta de l' Àngela i les seves pedres felices, que podeu trobar en el seu preciós bloc " Encenent la imaginació" .

És aquesta d'aquí : 




Llegiu, llegiu, que segur que també us engresca!!! 

Àngela : vam pensar en tu mentre les recollíem de les cales i ja en tenim de preparades per a ser "alliberades".  Ja us ho explicarem amb més detall!!


Ja veieu ... la natura continua inspirant-nos, obrint la nostra ment i potenciant la nostra  creativitat .... 


Ara tots a buscar pedres !!!!!



Abraçades !!!







12 comentaris:

  1. Jiji Yo tb estoy en fase piedra dd vivo en un lugar dd las playas son las mejores del Mediterraneo ,al menos para mi ,pero no dncuentro piedras eso si conchas las que quieras ,asi que igual te propongo un trueque CAMBIO conchas de les PITIUSES que tb se pueden pintar por piedras de cantos rodados de playita o de rio pq quiero hacer CUENTOSen piedra.
    Saluditos y esas playas dd habeis estado son espectaculares

    ResponElimina
    Respostes
    1. je,je , tant de bo estiguéssim més a prop per fer un troc !!º Nosaltres també en tenim de petxines, no illenques però sí valencianes, de fa uns anys, i sí, donen molt de joc!!
      Una abraçada

      Elimina
  2. Cada cop que veig posts d'art amb pedres m'entren ganes de tenir-ne moltes a les mans! I el cert és que ja ho hem fet algun cop, engrescador i estèticament meravellós!
    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eh que síiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? mira que en tenim, doncs encara voldria tenir-ne més jejejeje!! Hi ha un munt de propostes per la xarxa !!!

      Petonets guapa!!!

      Elimina
  3. Genials a nosaltres també ens encanten les pedres i ja hem fet alguna coseta altres estius aquest encara ens hi hem de posar. M'agradaria fer un munt de coses pero ara per ara em cal una mica de temps per pair una mica tot el que hem passat !!!!!
    M'encanta tornar a llegir-te i espero que hagis fet una bona endreça interior.
    Un petonàs familia !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Magda !! que bé llegir-te!!
      Tinc ganes de posar-m'hi amb lo de les pedres, no se ni per on començar amb tantes propostes xules .....

      I sí, estic molt contenta, encara em queda molt per endreçar, però n'estic força satisfeta de tot plegat.

      abraçadesssssssssssssssss

      Elimina
  4. Quina passada! Que bé, que guai i que bonic tot plegat. Primera: el viatge, la manera com l'heu viscut i els records que us acompanyen... quina passada! M'agraden totes, de colors vius, clares, fosques, amb vetes... M'encantaria saber llegir el seu llenguatge, entendre-les...
    D'altra banda, tots aquests projectes per fer amb pedres són molt inspiradors: m'encantaria saber fer ganxet (llàstima que sóc una patata bullida!) i alliberar algunes pedres felices enganxetades!
    I com vols que no estigui feliç i contenta de veure com us ha engrescat el moviment #pedrafeliç! I més encara, saber que aneu a una platja, hi veieu pedres i penseu en mi <3 El meu cor es fon! Esperaré amb impaciència el vostre post pedril i així us podré nomenar #pintapedrers oficials! Veureu quina emoció, quina il·lusió i quina descàrrega d'adrenalina! I ja veureu, això d'alliberar pedres és un vici tremenduuuuuuu!
    Petonarros impacients!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo del ganxet és addictiu!!! ja us ensenyarem les que he " ganxetat" , no podia parar , tot i que no en se gaire, jejej.

      I sí, amb tanta pedra inspiradora , com no podíem pensar en tu i les teve pedres felices ? Vaig dir-me a mi mateixa: si hi estigués aquí l' Àngela al·lucinaria, necessitaria un camió per endur-se-les, com jo , jejeje.

      Aviat en veuràs el resultat!! Me'n alegro de que estiguis contenta per haver-nos inspirat!!

      petonets i abraçades!!

      Elimina
  5. Me encantan los cantos rodados y cuantas ideas taaaaaan bonitas... yo tengo los tiestos de casa llenos de ellas, pero me han entrado unas ganas locas de transformarlas... una entrada muy inspiradora :) Gracias. Un besazo

    ResponElimina
  6. Ei, jo tampoc no sé què tenen les pedres que són tant magnètiques i produeixen tanta inspiració. La selecció que heu fet és molt bonica i ja tinc ganes de veure com us queden, segur que genials. Per cert, m'encanta que també us apunteu a repartir somriures en pedres felices. Nosaltres hi estem ben enganxats i seria tan bonic trobar-ne!
    M'alegra que les vacances us hagin anat tant bé. Una abraçada

    ResponElimina
  7. Tengo esas propuestas guardadas en mi wish list... jiji... ahora solo necesitamos encontrar las piedricas! Que felicidad de imágenes, que entorno tan positivo y tan lleno de energía. Me ha encantado.

    Petons!

    ResponElimina
  8. M'encanten totes les teves propostes. Una abraçada!

    ResponElimina