dimarts, 26 de juny del 2012

Diverses excursions: Andorra 2011

Arriba l'estiu, l'època de vacances, de fer excursions i sortidetes ... almenys nosaltres ja en tenim ganes !! I com no... natura, i si pot ser... muntanyeta.

Hem pensat en fer 5 cèntims d'algunes de les excursions que més ens han agradat i que hem fet amb el David , és a dir, que són faciletes i assequibles pero molt maques. Així ens afegim a compartir amb vosaltres propostes que poden ser bones per anar-hi amb els nostres peques.

L'estiu passat vam passar uns quants dies a Andorra, el país veí. Ja havíem anat abans i, tret de tot l'eix comercial, que és molt gran , en agrada força , al cap i a la fí, és al bell mig dels Pirineus.

Per primer cop agafem tots tres el telefèric Funicamp , que va des d'Encamp a les pistes de Pas de la cas/ Grau Roig (Grandvalira ).  Com que era estiu no hi havia milers d'esquiadors pul·lulant amunt i avall i s'estava molt bé, estàvem pràcticament sols.




La següent sortideta va ser al Llac d'Engolasters, ( a 1639m) Escaldes. Una passejada maquíssima enmig de la natura , amb poc desnivell, és un circuit circular, senyalat, que passa a la vora de llac i enmig dels boscos , fonts ... adaptada a tots els nivells, ritmes ... També hi ha un circuit d'aventures pels més agossarats ...






Andorra es plena d'ermites petites del romànic... quantes històries que han vist !!
També vam visitar el famós Santuari de la Mare de Déu de Meritxell, molt gran, molt maco, però ens quedem amb les esglèsies petitonetes.


Vam poder gaudir d'estones per a tot .... tot i que ens va ploure molt , vaja, que va diluviar durant dos dies, i vam haver de quedar-nos a l'apartament , snif ....





I per jugar enmig de les muntanyes al rascaculs !!


Continuarem compartint les nostres propostes, tot esperant les vostres que ens apuntarem segur, sobretot si són aprop !!!

6 comentaris:

  1. Pero que buen plannnn y por las fotos os lo habéis pasado a lo grande.
    Gracias por las propuestas!!! Que muchas veces no se sabe donde ir con los enanos ya que hay miedo de que sean rutas muy complicadas...
    Bicos

    ResponElimina
  2. Ay Camino, que envidia sana.
    Me apuntaría encantada a cualquiera de las salidas que nos has enseñado.
    Y las pequeñas iglesias románicas, que siempre me han parecido especialmente bonitas...
    Gracias por compartirlo con nosotras.
    Besos

    ResponElimina
  3. Camino, super bonitas escapadas, quedan apuntadas!!Una propuesta muy chula, espero las siguientes! Un besico.

    ResponElimina
  4. Quins llocs més bonics i a més tranquilets, s'agraeix a l'estiu,oi??
    Nosaltres aquí, al País Vasc hi ha moltes excursions xules per fer i amb peques també (ara, el temps pot ser que no sempre acompanyi, jiji). Si us interessés, ja us passaria més info.
    Muxets

    ResponElimina
  5. Qué buenas salidas, que placer tener estos paraisos cerquita y me encantan vuestras fotos junticos, da gusto ver una familia tan graciosa. David se le ve radiante de felicidad. Nosotros por aquí no hay muchos lugares cercanos donde disfrutar de la naturaleza de bosques, pero todo se andará y poquito a poco localizaremos. Besotes.

    ResponElimina